Project Year
2021 - 2023
Company
ARP Games
Project Name
Children`s tales

Children`s tales

Interaktivní pohádky pro děti, příběhy, hry a kreativní cvičení

Vítejte v Interaktivní pohádce a hrách, interaktivní aplikaci pro děti, která spojuje zábavu a učení v jednom kouzelném balíčku! Naše aplikace obsahuje sbírku jedinečných a originálních pohádek pro děti, jejichž autorem je známý autor dětských knih, což zaručuje, že se vaše dítě přenese do světa fantazie a zázraků, jaký nemá obdoby.

Tím jsme ale neskončili - na palubě je také psycholog, který se stará o to, aby naše pohádky byly nejen zábavné, ale také vzdělávací a přiměřené věku. Chápeme, jak důležité je najít vzdělávací dětské hry, které jsou zábavné a zároveň přínosné pro rozvoj vašeho dítěte, a proto jsme se snažili vytvořit program, který tyto standardy splňuje.

Jakmile vaše dítě prozkoumá svět interaktivních pohádkových her, seznámí se s okouzlujícími postavami a poutavými příběhy, které ho zabaví na dlouhé hodiny. A zatímco si budou hrát, budou se učit cenným dovednostem, jako je řešení problémů, kreativita a emoční inteligence.

Hledáte ideální pohádky pro děti na dobrou noc? Nehledejte nic jiného než Interaktivní pohádkové hry. Stáhněte si naši aplikaci ještě dnes a darujte svému dítěti celoživotní učení a představivost.

  • Více než 15 let zkušeností

  • Více než 200 úspěšně realizovaných projektů

  • Výjimečná kvalita práce

Phone

+420 722 324 432

Email

it@ar-praha.cz

Our Address

Vratislavská 394/10, Praha