KDO JSME?
O společnosti AR Praha s.r.o.

Jsme profesionální stavební společnost s mnohaletými zkušenostmi v odvětví. Naši tým tvoří kvalifikovaní architekti, inženýři a stavební odborníci, kteří úzce spolupracují s našimi klienty, aby zajistili, že každý projekt bude dokončen včas, v rámci rozpočtu a v souladu s jejich požadavky.

Jsme pyšní na to, že dosahujeme vysokou kvalitu výsledků a poskytujeme vynikající zákaznický servis po celou dobu stavebního procesu. Naše společnost si zakládá na každém detailu a snaží se dosáhnout dokonalosti ve všem, co děláme.

Specializujeme se na různé typy staveb, včetně bytových, komerčních a průmyslových objektů. Naším cílem je vytvářet jedinečné, funkční a esteticky přitažlivé projekty, které budou sloužit našim klientům po mnoho let.

Kvalita práce
Inovace
Spokojenost zákazníků
PORTFOLIO
NAŠE PROJEKTY

Zde můžete prohlédnout některé z našich nejnovějších projektů v oblasti stavebnictví. Každý z nich je unikátní a plně přizpůsoben potřebám našich klientů. Jsme hrdí na to, že naše práce přináší vynikající výsledky a spokojenost našich zákazníků je pro nás na prvním místě.

Horské apartmány

DŮM KOMENSKÉHO

Pension

PENSION ROUBENKA

KONTAKTUJTE NÁS
PROJEDNÁME VÁŠ PROJEKT

Vyplňte formulář a náš manažer vás bude kontaktovat pro konzultaci.